Wood For Walls

Offerte gewenst voor uw project?
+32 479 62 57 78
info@decorature.be

wood for walls
interieur-3706
wood for walls
wood for walls

U heeft tegenwoordig de keuze uit een enorme hoeveelheid soorten wandbekleding. Waar het vroeger gebruikelijk was gewoon voor behang of een likje verf te gaan, kunt u tegenwoordig alle kanten op als het gaat om de keuze in materialen, soorten bekleding, kleur en formaat. Van natuursteen tot mos en kunststof tot hout.

Wilt u op bijzondere wijze de natuur naar binnen halen? Dan is Wood For Walls hoogstwaarschijnlijk een perfecte optie voor u! Dit concept voorziet in prachtige houten panelen die gehele wanden creëren.

U heeft ruim de keuze in de kleur van het hout, de houtsoort, de grootte van eventuele strips die u laat plaatsen en het uiteindelijke formaat van de houten wanden. Ook voor zakelijke panden en restaurants is dit een geweldige optie, u kunt vrijwel elke ruimte een extra dosis charme en warmte geven met de producten van Wood for Walls.

Wat is Wood For Walls?

Wood for Walls is een houten wandbekleding die nog maar enkele jaren op de markt is gebracht. Het concept van Wood For Walls is een combinatie van elementen die in een interieurdesign en esthetiek duidelijk naar voren komen. De voornaamste kenmerken zijn de natuurlijke materialen die duurzaamheid uitstralen.

Wood For Walls is ontwikkeld door het bedrijf The Ketel, een concept waarmee ontwerper Willem Deketelaere op duurzame wijze materialen hergebruikt die anders zouden zijn weggegooid of verbrand.

U vindt niet alleen houten wanden terug in de collectie, maar ook moswanden en lederen wandbekleding. Het concept is in korte tijd snel gegroeid en inmiddels in wereldwijd bekende zaken terug te vinden.

High-end wandbekleding en goed voor het milieu

Het grootste pluspunt van Wood For Walls is het feit dat er geen één boom wordt gekapt voor het fabriceren van de houten wanden. Al het hout dat wordt gebruikt is restmateriaal, bijvoorbeeld van de afbraak van hutten in Azië en Europees hout dat restanten vormt uit de meubelindustrie.

Dit geldt niet alleen voor de houten wanden maar voor alle producten: alleen rest- en afvalmaterialen worden ingekocht en gebruikt voor de wanden en panelen. Dit is binnen het productsegment uniek en zeer ontlastend voor het milieu.

IMG_0117
wood for walls

Stijlvolle interieuroplossing met houtbekleding

Met Wood For Walls kunt u uw woonruimte een prachtig natuurlijk accent geven. De houten wanden kunnen een groot gedeelte van een vertrek beslaan, maar ook een element naar voren laten komen zoals een open haard of nis in een kamer. Ook kunt u enkel accenten aanbrengen op een wand, zoals een ononderbroken verticale of horizontale streep.

Ook voor zakelijke panden kan Wood For Walls de unieke en bijzondere oplossing zijn waar u naar zoekt. Wilt u al een tijdje die ene vergaderruimte opknappen? Of wilt u iets bijzonders doen met uw ontvangstruimte of atrium? Dan kunnen de houten wanden van deze firma uw ruimte in een oogwenk een klassieke en rustgevende uitstraling geven. Absoluut het proberen waard.

Decorature realiseert uw idee met Wood For Walls

Indien u graag meer informatie wilt over Wood For Walls, of graag eens met ons om de tafel wilt zitten voor advies omtrent uw inrichting: bel ons dan gerust.

Wij helpen u graag met het realiseren van uw ideeën op een manier die zowel binnen uw ruimte als binnen uw budget past. Ook andere oplossingen zoals betonlook of decoratieve schildertechnieken zijn mogelijk. Wij staan altijd voor u klaar met unieke oplossingen en denken met u mee.

Wenst u meer informatie of een prijsaanvraag voor uw project?

Wij komen graag bij u ter plaatse om samen uw plannen te overlopen. We overlopen de mogelijkheden aan de hand van uw specifieke wensen en verwachtingen. Stuur een bericht via de site of bel 0479 67 52 78

Veel gestelde vragen

Waarvoor is Wood For Walls geschikt?

Wood For Walls is ideaal als houten wandbekleding voor kantoren, horecazaken en particuliere woningen. Lees hier meer.

Wat is het verschil tussen Wood For Walls en andere houten bekleding?

Er sneuvelen geen bomen. Het concept gaat uit van hout dat wordt herwerkt en hergebruikt tot wandbekleding. Lees hier meer.

Plaatst Decorature dit ook?

Ja, u kan op ons rekenen voor houtbekleding met dit innovatieve materiaal.