Betonlook & betonstuc in Aalter

Badkamers volgen sinds enkele jaren steeds meer de moderne interieurtrends. De standaard badkamers met witte tegels zijn ietwat voorbijgestreefd en maken plaats voor badkamers is luxe natuursteen, bakstenen muren en tegenwoordig ook beton. Jawel!

Beton heeft dan wel van oudsher industriële toepassingen, het is nu een hot item in menig interieur. Ook uw badkamer in Aalter komen wij graag voorzien van een moderne betonlook.

Houdt u van een industriële look? Dan is betonlook een fraaie keuze

Een rauwe betonlook kan enorm veel flair geven in verschillende ruimtes in huis. Waar eerder de betonnen vloer al aan populariteit had gewonnen, is een badkamer met betonnen elementen nu ook razend hip.

En beton hoeft trouwens helemaal niet koud en afstandelijk te ogen; integendeel! Met beton kan u vele kanten op, omdat u erg vrij bent in keuzes qua ontwerp en plaatsing.

Ook is beton een uitermate sterk en waterdicht materiaal. Die eigenschappen komen uiteraard heel goed van pas in een natte ruimte zoals een badkamer. U kunt niet alleen muren en vloeren van beton voorzien, maar ook betonnen elementen zoals waskommen en badkuipen laten plaatsen voor een bijzonder ogend geheel.

Ook is beton geschikt voor vrijwel elk interieur, zelfs landelijke en meer traditionele badkamers kunnen wel varen bij wat betonnen accenten.

Lees gauw verder voor wat interessante ideeën om ook uw badkamer in Aalter aan een nieuwe uitstraling te onderwerpen.

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak voor betonlook?

Betonstuc als alternatief voor normaal pleisterwerk

Een interessante optie om te overwegen is het verwisselen van uw normale pleisterwerk voor zogeheten betonciré. Dit is een betonstuc op basis van kunsthars en cement die in dunne laagjes kan worden aangebracht en na een behandeling met een coating 100% waterdicht is. Ideaal voor een badkamer!

U geeft uw wand of vloer hiermee een originele betonlook, daarbovenop kunt u de pleister met behulp van kleurpigment in een door u gewenste kleur laten aanbrengen.

U kunt betonstuc op alle denkbare ondergronden aanbrengen, zelfs op wastafels en meubels.

Wat is Coprox?

Als u op zoek gaat naar betonlook, is Coprox een van de namen die u ongetwijfeld naar voren ziet komen.

De producten van Coprox komen oorspronkelijk uit Zuid-Afrika. Het is een cementmortel die wordt gebonden met kunsthars. De sterktes van de Coprox betonlook zitten in de waterdichte afwerking voor onder meer wanden, gevels, vloeren en zelfs kelders in betonlook. Uiteraard is Coprox daardoor ook zeer geschikt voor badkamers en keukens.

Wij plaatsen Coprox betonlook en betonstuc in uw badkamer in Aalter. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Beton is niet altijd grijs!

Veel mensen denken bij beton direct aan een enigszins grauwe en koude look. Maar met beton kunt u aardig spelen, er is een zeer groot kleurenspectrum voorhanden dat via kleurpigment heel wat opties geeft.

Wilt u eens wat ideeën opdoen voor uw renovatieproject in Aalter?

Bij Decorature kunt u terecht voor inspiratie, advies en natuurlijk ook de klus zelf voor het plaatsen van betonlook of betonstuc in Aalter. Thomas van Cluysen is Decorature gestart vanuit een oprechte passie voor interieurdecoratie en buitenschilderwerken en deelt deze visie graag met u, om voor u de badkamer van uw dromen te realiseren.

Interesse? Contacteer ons en maak vrijblijvend een afspraak.

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]