Betonlook

Wat is Coprox betonlook?

Coprox Betonlook is een creatief en makkelijk te onderhouden alternatief voor stucwerk, wand- of vloertegels of andere afwerkingen in het interieur.

Betonlook geeft uw interieur een unieke, robuuste maar toch moderne stijl. Het is toepasbaar op vloeren, wanden, keukenbladen en in badkamers.

Betonlook is een waardig alternatief op het klassieke pleisterwerk. U kan dat vervangen door zogenoemde betoncire. Een waterdichte betonstuc op kunstharsbasis en cement. Die brengt u in dunne lagen op de wand aan. op basis van kunsthars en cement die in dunne laagjes kan worden aangebracht. Dat passen we vaak toe in badkamers.

De wand of vloer krijgt daarmee een karakteristieke betonlook, en die hoeft niet grijs te zijn, want er kan ook kleurpigment bij voorzien worden in zowat elke gewenste kleur.

 

IMG_20190709_125918

Hoe werken wij?

We komen tot bij u om te kijken waarvoor u precies een betonlook zou wensen. Welke ondergrond en in welke ruimte(s). We bekijken zo samen het plan om tot de ideale afwerking van je interieur te komen. Na de nodige opmetingen sturen we een gedetailleerde prijsofferte voor uw project in betonlook.

Waarom zit u goed bij ons?

U kan vertrouwen op onze jarenlange ervaring. Wij volgen continu opleidingen in nieuwe decoratietechnieken. U krijgt een gratis vakkundig kleuradvies. Wij zorgen voor een snelle service.

Wenst u meer informatie of een prijsaanvraag voor uw project?

Wij komen graag bij u ter plaatse om samen uw plannen te overlopen. We overlopen de mogelijkheden aan de hand van uw specifieke wensen en verwachtingen. Stuur een bericht via de site of bel 0479 67 52 78