Betonlook

Offerte gewenst voor uw project?
+32 479 62 57 78
info@decorature.be

betonlook
betonlook
Woonkamer groen
betonlook
betonlook
Coprox Betonlook badkamer
betonlook
betonlook

Coprox en Mortex zijn merknamen voor de uitvoering van een materiaal/wand in betonlook. Het is een creatief en makkelijk te onderhouden alternatief voor stucwerk, wand- of vloertegels of andere afwerkingen in uw interieur.

Decorature is momenteel een erkende plaatser van Coprox en mortex en andere betonsiré’s in West-Vlaanderen.

Betonlook geeft uw interieur een unieke, robuuste maar toch moderne stijl. Het is toepasbaar op vloeren, wanden, keukenbladen en in badkamers.

Betonlook is een waardig alternatief op het klassieke pleisterwerk. U kan dat vervangen door zogenoemde betoncire. Een waterdichte betonstuc op kunstharsbasis en cement. Die brengt u in dunne lagen op de wand aan. op basis van kunsthars en cement die in dunne laagjes kan worden aangebracht. Dat passen we vaak toe in badkamers.

De wand of vloer krijgt daarmee een karakteristieke betonlook, en die hoeft niet grijs te zijn, want er kan ook kleurpigment bij voorzien worden in zowat elke gewenste kleur.

 

 

Wenst u meer info of een prijsaanvraag voor uw project?

Wij komen graag bij u ter plaatse om samen uw plannen te overlopen. We overlopen de mogelijkheden aan de hand van uw specifieke wensen en verwachtingen. Stuur een bericht via de site of bel 0479 67 52 78

Hoe werken wij?

We komen tot bij u om te kijken waarvoor u precies een betonlook zou wensen. Welke ondergrond en in welke ruimte(s). We bekijken zo samen het plan om tot de ideale afwerking van je interieur te komen. Na de nodige opmetingen sturen we een gedetailleerde prijsofferte voor uw project in betonlook.

Waarom zit u goed bij ons?

Decorature is op dit moment een  erkende plaatser van Coprox, mortex en andere betonsiré’s  in West-Vlaanderen. U kan vertrouwen op onze jarenlange ervaring. Wij volgen continu opleidingen in nieuwe decoratietechnieken. U krijgt een gratis vakkundig kleuradvies. Wij zorgen voor een snelle service.

Vraag hier uw gratis prijsaanvraag aan: