Betonlook

Coprox Betonlook is een creatief en makkelijk te onderhouden alternatief voor stucwerk, wand- of vloertegels of andere afwerkingen in uw interieur.

Decorature is momenteel de enige erkende plaatser van Coprox betonlook in West-Vlaanderen.

Betonlook geeft uw interieur een unieke, robuuste maar toch moderne stijl. Het is toepasbaar op vloeren, wanden, keukenbladen en in badkamers.

Betonlook is een waardig alternatief op het klassieke pleisterwerk. U kan dat vervangen door zogenoemde betoncire. Een waterdichte betonstuc op kunstharsbasis en cement. Die brengt u in dunne lagen op de wand aan. op basis van kunsthars en cement die in dunne laagjes kan worden aangebracht. Dat passen we vaak toe in badkamers.

De wand of vloer krijgt daarmee een karakteristieke betonlook, en die hoeft niet grijs te zijn, want er kan ook kleurpigment bij voorzien worden in zowat elke gewenste kleur.

betonlook
Decorature-ultimi-bemotec-fotoniko_05_drukwerk
Woonkamer groen
Decorature-ultimi-bemotec-fotoniko_02_drukwerk
Coprox Betonlook badkamer
betonlook

Wenst u meer info of een prijsaanvraag voor uw project?

Wij komen graag bij u ter plaatse om samen uw plannen te overlopen. We overlopen de mogelijkheden aan de hand van uw specifieke wensen en verwachtingen. Stuur een bericht via de site of bel 0479 67 52 78

Hoe werken wij?

We komen tot bij u om te kijken waarvoor u precies een betonlook zou wensen. Welke ondergrond en in welke ruimte(s). We bekijken zo samen het plan om tot de ideale afwerking van je interieur te komen. Na de nodige opmetingen sturen we een gedetailleerde prijsofferte voor uw project in betonlook.

Waarom zit u goed bij ons?

Decorature is op dit moment de enige erkende plaatser van Coprox betonlook in West-Vlaanderen. U kan vertrouwen op onze jarenlange ervaring. Wij volgen continu opleidingen in nieuwe decoratietechnieken. U krijgt een gratis vakkundig kleuradvies. Wij zorgen voor een snelle service.

Vraag hier uw gratis prijsaanvraag aan: