Betonlook

Een interieur met een uitzicht van beton zit de laatste jaren sterk in de lift. Zowel bij woningen als bedrijven zie je steeds vaker betonlook terugkomen in heel uiteenlopende ruimtes en zowel voor vloeren, wanden als plafonds. Decorature is ervaren met het plaatsen van dit materiaal.

Wat zijn Coprox, mortex en betonciré ?

Coprox en Mortex zijn merknamen voor de uitvoering van een materiaal/wand in betonlook. Het is een creatief en makkelijk te onderhouden alternatief voor stucwerk, wand- of vloertegels of andere afwerkingen in uw interieur.

Decorature is momenteel een erkende plaatser van Coprox en mortex en andere betonsiré’s in West-Vlaanderen.

Betonlook geeft uw interieur een unieke, robuuste maar toch moderne stijl. Het is toepasbaar op vloeren, wanden, keukenbladen en in badkamers.

Betonlook is een waardig alternatief op het klassieke pleisterwerk. U kan dat vervangen door zogenoemde betoncire. Een waterdichte betonstuc op kunstharsbasis en cement. Die brengt u in dunne lagen op de wand aan. op basis van kunsthars en cement die in dunne laagjes kan worden aangebracht. Dat passen we vaak toe in badkamers.

De wand of vloer krijgt daarmee een karakteristieke betonlook, en die hoeft niet grijs te zijn, want er kan ook kleurpigment bij voorzien worden in zowat elke gewenste kleur.

Interesse in mortex, coprox of betonciré?

Wij komen graag bij u ter plaatse om samen uw plannen te overlopen. We overlopen de opties aan de hand van uw specifieke wensen en verwachtingen. Stuur een bericht via de site of bel 050 400 488

betonlook
betonlook
Betonlook
betonlook
betonlook
Betonlook
Betonlook
betonlook

Wenst u meer info of een prijsaanvraag voor uw project?

Wij komen graag bij u ter plaatse om samen uw plannen te overlopen. We overlopen de opties aan de hand van uw specifieke wensen en verwachtingen. Stuur een bericht via de site of bel 050 400 488

Hoe werken wij?

We komen tot bij u om te kijken waarvoor u precies een betonlook zou wensen. Welke ondergrond en in welke ruimte(s). We bekijken zo samen het plan om tot de ideale afwerking van je interieur te komen. Na de nodige opmetingen sturen we een gedetailleerde prijsofferte voor uw project in betonlook.

Waarom zit u goed bij ons?

Decorature is op dit moment een  erkende plaatser van Coprox, mortex en andere betonsiré’s  in West-Vlaanderen. U kan vertrouwen op onze jarenlange ervaring. Wij volgen continu opleidingen in nieuwe decoratietechnieken. U krijgt een gratis vakkundig kleuradvies. Wij zorgen voor een snelle service.

Vraag hier uw gratis prijsaanvraag aan:

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]