Gordijnen

Welke gordijn je ook kiest, het effect op jouw interieur is groot. Gordijnen maken elke woonruimte uniek en bieden zowel in moderne als klassieke interieurs een stijlvolle meerwaarde.

Wij komen aan huis met een uitgebreide keuze aan stoffen en afwerkingsmogelijkheden, waardoor je ongetwijfeld een combinatie vindt die jouw hart sneller doet slaan.

Gordijnen kiezen in alle comfort van je eigen woning

Interieurexperte Stephanie komt bij jou langs met alle nodige stoffen en staaltjes om jouw gordijnen te kunnen kiezen. Je hoeft dus zelf niet de deur uit en kan meteen zien wat een bepaalde stof op jouw ramen en in je interieur zou geven. Zo ben je zeker dat je een goede en doordachte keuze maakt.

Meer info of graag een afspraak voor uw gordijnen?

Wij komen graag bij u ter plaatse om samen uw plannen te overlopen. We overlopen de mogelijkheden aan de hand van uw specifieke wensen en verwachtingen. Stuur een bericht via de site of bel 050 400 488

Ontdek een aantal realisaties van gordijnen

Bekijk hier enkele projecten waarvoor wij ook reeds de raambekleding onder handen namen en vraag vrijblijvend meer informatie of een afspraak. Ook een combinatie met schilderwerken en/of totaalinterieur is uiteraard mogelijk.

Thomas van Cluysen decoratiewerken
woonkamer landelijk
Archikall 2
gordijn
raamdecoratie

Waarom raamdecoratie op maat?

De juiste raamdecoratie versterkt uw woonruimtes, verhoogt uw wooncomfort en zorgt bovenal voor sfeer en gezelligheid.

Het is een belangrijk detail om uw interieur af te werken.

Of je nu de voorkeur geeft aan gordijnen, rolgordijnen, horizontale of verticale jaloezieën, de keuze is enorm groot.

Voor ieder interieur, elke stijl en ook elk budget bestaat er een oplossing op maat voor jouw raamdecoratie.

Met onze ruime ervaring in interieuradvies kunnen wij je deskundig adviseren en een oplossing voorstellen die écht bij jouw interieur, jouw woonstijl en jouw wensen past. Van landelijk interieur tot hedendaags en alles ertussen.

Wenst u meer info of een prijsaanvraag voor uw project?

Wij komen graag bij u ter plaatse om samen uw plannen te overlopen. We overlopen de mogelijkheden aan de hand van uw specifieke wensen en verwachtingen. Stuur een bericht via de site of bel 050 400 488

Hoe werken wij?

Raamdecoratie kiezen doet u niet halsoverkop: het moet functioneel zijn en passen in de ruimte.

Daarbij speelt ook kleur en vormgeving een belangrijke rol.

  1. Wij komen tot bij u om te kijken waar u precies raamdecoratie zou wensen. We wisselen een aantal ideeën uit en doen de nodige opmetingen. Dit is geheel vrijblijvend.
  2. Aan de hand van ons vrijblijvend gesprek kunnen wij reeds een eerste prijsvoorstel maken. Dit sturen we u door zodat u het rustig kan bekijken. Bijsturen is uiteraard nog mogelijk.
  3. In een derde stap kunnen wij ons advies nader toelichten en de juiste kleur en vormgeving van de stoffen verder afstemmen op uw interieur. Zo krijgt u de finale offerte ter goedkeuring.
  4. En dan is het uiteraard tijd om uw raambekleding te realiseren! Wij voorzien de confectie op maat, leveren alles bij u thuis en komen ook de ophanging doen.

Meer weten over de mogelijkheden van onze raamdecoratie aan huis voor uw interieur?

Neem vandaag nog contact met ons op voor alle informatie en een gepersonaliseerd aanbod.

Vraag hier uw gratis prijsaanvraag aan:

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]