Raamdecoratie aan huis

Op zoek naar een uitgewerkte raamdecoratie aan huis én op maat? Wij zorgen voor alle soorten gordijnen, shutters, jaloezieën en andere raambekleding op maat incl. interieuradvies en gratis opmeting ter plaatse.

Ontdek onze realisaties

Bekijk hier enkele projecten waarvoor wij ook reeds de raambekleding onder handen namen en vraag vrijblijvend meer informatie of een afspraak. Ook een combinatie met schilderwerken en/of totaalinterieur is uiteraard mogelijk.

Wenst u meer info of graag een afspraak?

Wij komen graag bij u ter plaatse om samen uw plannen te overlopen. We overlopen de mogelijkheden aan de hand van uw specifieke wensen en verwachtingen. Stuur een bericht via de site of bel 0497 08 24 43

jaloezieën
jaloezieën
Archikall 2
gordijnen of lamellen
raamdecoratie
zwarte jaloezie
jaloezieën
Thomas van Cluysen decoratiewerken
woonkamer landelijk

Waarom raamdecoratie op maat?

De juiste raamdecoratie versterkt uw woonruimtes, verhoogt uw wooncomfort en zorgt bovenal voor sfeer en gezelligheid.

Het is een belangrijk detail om uw interieur af te werken.

Of je nu de voorkeur geeft aan gordijnen, rolgordijnen, horizontale of verticale jaloezieën, de keuze is enorm groot.

Voor ieder interieur, elke stijl en ook elk budget bestaat er een oplossing op maat voor jouw raamdecoratie.

Met onze ruime ervaring in interieuradvies kunnen wij je deskundig adviseren en een oplossing voorstellen die écht bij jouw interieur, jouw woonstijl en jouw wensen past. Van landelijk interieur tot hedendaags en alles ertussen.

raamdecoratie aan huis

Wenst u meer info of graag een afspraak?

Wij komen graag bij u ter plaatse om samen uw plannen te overlopen. We overlopen de mogelijkheden aan de hand van uw specifieke wensen en verwachtingen. Stuur een bericht via de site of bel 0497 08 24 43

Hoe werken wij?

Raamdecoratie kiezen doet u niet halsoverkop: het moet functioneel zijn en passen in de ruimte.

Daarbij speelt ook kleur en vormgeving een belangrijke rol.

  1. Wij komen tot bij u om te kijken waar u precies raamdecoratie zou wensen. We wisselen een aantal ideeën uit en doen de nodige opmetingen. Dit is geheel vrijblijvend.
  2. Aan de hand van ons vrijblijvend gesprek kunnen wij reeds een eerste prijsvoorstel maken. Dit sturen we u door zodat u het rustig kan bekijken. Bijsturen is uiteraard nog mogelijk.
  3. In een derde stap kunnen wij ons advies nader toelichten en de juiste kleur en vormgeving van de stoffen verder afstemmen op uw interieur. Zo krijgt u de finale offerte ter goedkeuring.
  4. En dan is het uiteraard tijd om uw raambekleding te realiseren! Wij voorzien de confectie op maat, leveren alles bij u thuis en komen ook de ophanging doen.

Meer weten over de mogelijkheden van onze raamdecoratie aan huis voor uw interieur?

Neem vandaag nog contact met ons op voor alle informatie en een gepersonaliseerd aanbod.

Vraag hier uw gratis prijsaanvraag aan: