Op zoek naar een uitgewerkte raamdecoratie aan huis én op maat? Wij zorgen voor alle soorten gordijnen, shutters, jaloezieën en andere raambekleding op maat incl. interieuradvies en gratis opmeting ter plaatse.

Kies je raamdecoratie meteen in je eigen woning

Dankzij onze service aan huis hoeft u niet eerst naar een gordijnenwinkel te gaan om vervolgens met een beperkte selectie staaltjes terug te keren en al dan niet uw gedacht te vinden.

Stephanie komt tot bij u thuis en we nemen uitgebreid de tijd om de stoffen, kleuren en patronen te bekijken. U kunt meteen zien welk effect iets bij uw ramen geeft zodat u direct de beste optie kan kiezen. Bovendien adviseert Stephanie u ook graag vanuit haar interieurervaring.

Wenst u meer info of graag een afspraak?

Wij komen graag bij u ter plaatse om samen uw plannen te overlopen. We overlopen de mogelijkheden aan de hand van uw specifieke wensen en verwachtingen. Stuur een bericht via de site of bel 050 400 488

Ontdek onze realisaties

Bekijk hier enkele projecten waarvoor wij ook reeds de raambekleding onder handen namen en vraag vrijblijvend meer informatie of een afspraak. Ook een combinatie met schilderwerken en/of totaalinterieur is uiteraard mogelijk.

jaloezieën
jaloezieën
Archikall 2
gordijnen of lamellen
raamdecoratie
zwarte jaloezie
jaloezieën
Thomas van Cluysen decoratiewerken

Waarom raamdecoratie op maat?

De juiste raamdecoratie versterkt uw woonruimtes, verhoogt uw wooncomfort en zorgt bovenal voor sfeer en gezelligheid.

Het is een belangrijk detail om uw interieur af te werken.

Of je nu de voorkeur geeft aan gordijnen, rolgordijnen, horizontale of verticale jaloezieën, de keuze is enorm groot.

Voor ieder interieur, elke stijl en ook elk budget bestaat er een oplossing op maat voor jouw raamdecoratie.

Met onze ruime ervaring in interieuradvies kunnen wij je deskundig adviseren en een oplossing voorstellen die écht bij jouw interieur, jouw woonstijl en jouw wensen past. Van landelijk interieur tot hedendaags en alles ertussen.

Wenst u meer info of graag een afspraak?

Wij komen graag bij u ter plaatse om samen uw plannen te overlopen. We overlopen de mogelijkheden aan de hand van uw specifieke wensen en verwachtingen. Stuur een bericht via de site of bel 050 400 488

Hoe werken wij?

Raamdecoratie kiezen doet u niet halsoverkop: het moet functioneel zijn en passen in de ruimte.

Daarbij speelt ook kleur en vormgeving een belangrijke rol.

  1. Wij komen tot bij u om te kijken waar u precies raamdecoratie zou wensen. We wisselen een aantal ideeën uit en doen de nodige opmetingen. Dit is geheel vrijblijvend.
  2. Aan de hand van ons vrijblijvend gesprek kunnen wij reeds een eerste prijsvoorstel maken. Dit sturen we u door zodat u het rustig kan bekijken. Bijsturen is uiteraard nog mogelijk.
  3. In een derde stap kunnen wij ons advies nader toelichten en de juiste kleur en vormgeving van de stoffen verder afstemmen op uw interieur. Zo krijgt u de finale offerte ter goedkeuring.
  4. En dan is het uiteraard tijd om uw raambekleding te realiseren! Wij voorzien de confectie op maat, leveren alles bij u thuis en komen ook de ophanging doen.

Meer weten over de mogelijkheden van onze raamdecoratie aan huis voor uw interieur?

Neem vandaag nog contact met ons op voor alle informatie en een gepersonaliseerd aanbod.

Raamdecoratie showroom aan huis (5)

Vraag hier uw gratis prijsaanvraag aan:

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]