Raamdecoratie in Ledegem

Raamdecoratie is een meerwaarde voor je interieur in regio Ledegem. Raamdecoratie is een sfeervolle afwerking van de woonkamer en brengt dat stukje gezelligheid met zich mee.

Daarnaast hou je met gordijnen, shutters, jaloezieën of lamellen natuurlijk ook de zon buiten op warme dagen en kan je het gezellig warm maken tijdens de winterkou. Wij maken je graag even wegwijs in de mogelijkheden.

Verschillende types raamdecoratie

De mogelijkheden om je ramen af te werken zijn zeer groot. Er zijn veel types decoratie voor je ramen in verschillende kleuren. Ook voor jouw interieur in Ledegem is er dus zeker iets passend. 

Ben je fan van een moderne look? Dan kan je bijvoorbeeld voor jaloezieën in aluminium gaan. Toch iets meer landelijke stijl? Dan zijn shutters in hout misschien wel jouw ding.

We zetten graag enkele opties bij elkaar voor jouw raamdecoratie op maat. Heb je advies nodig of weet je het eigenlijk al? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte.

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak voor raamdecoratie op maat?

Gordijnen op maat

Gordijnen op maat zijn uiteraard nog steeds de meest voorkomende vorm van afwerking voor de ramen. Het zorgt dan ook nog altijd voor een enorm behaaglijk gevoel bij je thuis, daarnaast voorzie je natuurlijk ook in je eigen privacy en vermijd je pottenkijkers dankzij gewone gordijnen.

Vandaag zijn er gordijnen op maat in talloze confecties en in een brede waaier van kleuren, materialen en afwerkingen mogelijk. Je kan dus zowel vanuit praktisch als esthetisch oogpunt helemaal je zin doen.

raamdecoratie op maat
Raamdecoratie met gordijnen op maat

Shutters

Shutters zijn de laatste 10 à 15 jaar populairder geworden. Enerzijds zijn er houten shutters die je lange tijd meer in landelijke woonkamers kon aantreffen, maar in die houten modellen zit er al heel wat evolutie, waardoor ze eigenlijk wel in meer woningstijlen passen vandaag, dus ook bij jou in regio Ledegem.

Shutters zijn duurzamer dan gordijnen en betekenen een meerwaarde voor de woonruimte. Daarnaast weren ze de zon goed af en hebben ze ook een isolerende werking. 

Qua onderhoud zijn ze ook vrij handig: gewoon af en toe eens afstoffen en het komt goed. De vorm van je ramen zelf maakt eigenlijk ook niet uit want ze zijn op maat te maken. 

shutters
Houten shutters op maat

Lamellen

Gordijnen of lamellen is zo’n beetje de klassieke vergelijking wanneer mensen naar raamdecoratie op zoek zijn. Lamellen kan je in horizontale of verticale vorm krijgen. Hun grootste voordeel is de zonwerende eigenschap. Door ze net iets meer te openen of te sluiten kan je spelen met de lichtinval van de kamer.

Lamellen zijn er in textiel, maar net zo goed in kunststof of zelfs in aluminium. Ook combinaties van materialen zijn mogelijk bij lamellen. Qua stijl is er in ieder interieur in Ledegem een passende oplossing te vinden.

lamellen

Jaloezieën

Wil je de woning een meer strakke uitstraling geven? Dan zijn jaloezieën wellicht meer dan het overwegen waard. Zeker de versies in aluminium zijn daarvoor geschikt.

Er bestaan daarnaast ook houten jaloezieën die op hun beurt ook weer voor een aparte sfeer en warmte zorgen in de woonst in regio Ledegem. Jaloezieën zijn vandaag ook toepasbaar in iedere intererieurstijl.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen blijven een geliefkoosde optie voor raamdecoratie op maat. Ze brengen in iedere ruimte een behaaglijke sfeer en creëren een thuisgevoel in elke stijl.

De ontwerpen moderniseren ieder jaar verder. Daarnaast vermelden we ook de uitstekende isolerende en geluidsdempende eigenschappen. De type gordijn wordt gemaakt met baleinen (dat zijn ronde staafjes die achter de bekleding zitten). Die zorgen voor een strakke uitstraling en voor de vouwen bij het optrekken.

vouwgordijnen
Vouwgordijnen op maat

Rolgordijnen

Rolgordijnen beschikken eveneens over een uitgebreid spectrum aan mogelijkheden en daardoor zijn ze ook erg in trek voor heel wat interieurs in regio Ledegem. Je kan er de lichtinval uitstekend mee regelen en de inkijk van buitenaf wordt geneutraliseerd.

rolgordijnen
Rolgordijnen op maat

Hoe werken wij?

Raamdecoratie voor je woning in Ledegem kiezen doe je niet halsoverkop: het moet functioneel zijn en passen in de ruimte. Daarbij speelt ook kleur en vormgeving een belangrijke rol.

Wij komen graag tot bij jou om te kijken welke ramen je wil afwerken en wat je precies zou wensen. Aan de hand van ons vrijblijvend gesprek kunnen wij reeds een eerste voorstel maken.

Hier kunnen wij ons advies nader toelichten en de juiste kleur en vormgeving van de stoffen afstemmen op het interieur.

Uw raamdecoratie in Ledegem? Reken op Decorature!

Meer weten over de mogelijkheden van raamdecoratie op maat van jouw interieur? Neem vandaag nog contact met ons op voor alle informatie en een gepersonaliseerd aanbod.

Op zoek naar gordijnen of andere raamafwerking in Ledegem?

Wij komen graag bij u ter plaatse om samen uw plannen te overlopen.
Stuur een bericht via de site of bel 050 400 488

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]