Schilder in Ieper

Elk onderdeel van uw woning heeft periodiek behoefte aan renovaties en herstel, zo ook het schilderwerk in en om het huis. Verf wordt na jaren blootstelling aan diverse invloeden minder sprekend en dof, of kan zelfs afbladderen als gevolg van bepaalde vochtproblemen.

Daarom is het verstandig zowel de binnen- als de buitenkant van een woning goed te onderhouden en een schilder in Ieper in te huren. Zo houdt u uw woning in optimale staat. 

Zoekt u een schilder in Ieper voor binnen?

Binnenshuis zijn er maar weinig oppervlakken die niet geschilderd kunnen worden, tenzij u ook wanden met behang heeft bekleed. Zowel de muren als de plafonds dienen om de paar jaren een opfrisbeurt te krijgen, hetzelfde geldt voor deuren en kozijnen. Wij helpen u graag met decoratieve binnenschilderwerken.

U kunt ook uw trap een schilderbeurt geven om uw woning een nieuwe look te geven. Daarnaast is het verstandig om in natte ruimten zoals de badkamer wat vaker te schilderen en hierbij ook een vochtwerende verf te gebruiken.

Schilderen van een houten trap met gebruik van spateltechniek in regio Ieper.

Schilder nodig voor binnen of buitenschilderwerken? Contacteer Decorature voor advies of een gratis offerte

Ook de buitenkant van een woning heeft schilderwerk nodig

Naast het interieur zult u ook het exterieur van uw woning moeten onderhouden. De gevel en kozijnen buiten hebben zeker uw aandacht nodig, want als u een renovatie- of onderhoudsbeurt overslaat, dan bestaat de kans dat er problemen ontstaan.

Kozijnen kunnen barsten en het hout kan rotten. Heeft u uw gevel geschilderd? Met vochtwerende verf? Dan dient u deze laag ook regelmatig te vervangen, zodat de vochtwerende eigenschappen blijven werken. Ook ziet uw woning er na een verflaag weer prachtig nieuw en schoon uit. Wij voeren graag de buitenschilderwerken voor u uit.

Buitenschilderwerk voor een gevel in de streek rond Ieper.

Welke soort verf bij welke schilderklus?

Heeft u eenmaal een oppervlak of ruimte uitgekozen om te schilderen, dan staat u weer voor een nieuwe opgave: welke verf is het beste geschikt voor uw verfdoel? Het aanbod is namelijk immens groot en elke soort verf zal voor een groot deel de uitstraling van het oppervlak dat u gaat schilderen bepalen.

Het is daarom slim om van tevoren al na te denken over het resultaat en de manier waarop u wilt dat het schilderwerk wordt uitgevoerd.

Decorature kan in deze fase van het proces uitstekend met u meedenken en u diverse originele en unieke mogelijkheden aanbieden. Wij kunnen met elke denkbare verfsoort te werk gaan, denk aan reguliere soorten zoals latexverf, acrylverf, maar ook krijtverf, structuurverf, kalkverf enzovoorts.

Naast een ruime keuze in verfsoorten- en kleuren kunt u bij ons ook terecht voor diverse nieuwe en ambachtelijke verftechnieken, die bepaalde ruimten of oppervlakken een speciale uitstraling kunnen geven. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden, samen met u kiezen wij de verf en de techniek die perfect bij uw wensen aansluit.

Gaat u zelf aan de slag of huurt u een professionele schilder in Ieper in?

Natuurlijk kunt u zelf ook te werk gaan bij veel schilderklussen. Bijvoorbeeld het witten van een plafond. Maar als u graag een originele en perfecte afwerking wenst die uw interieur of gevel nog meer cachet geeft, dan is Decorature er voor u. Met liefde voor het vak knappen wij elk denkbaar oppervlak weer op, zodat u al het werk uit handen wordt genomen.

Op zoek naar een schilder in Ieper?

Wij komen graag bij u ter plaatse om samen uw plannen te overlopen.
Stuur een bericht via de site of bel 050 400 488