Schilder technieken

Offerte gewenst voor uw project?
+32 479 62 57 78
info@decorature.be

spateltechniek
spateltechniek
binnenschilderwerken
spateltechniek
binnenschilderwerken
kalktechniek
stucco puro

Kalktechniek is een schildertechniek met kalkverf. Kalkverf is een 100% ecologische natuurverf op basis van kalk. De kalkverf bestaat uit gebluste kalk en natuurlijk pigment.

De kalktechniek wordt vooral toegepast in een landelijk interieur, omdat dit door de kleurschakering een warme look geeft. Dit maakt je interieur meteen weer heel uniek. De kalktechniek wordt in twee lagen aangebracht met een blokborstel.

In de meeste gevallen gebeurt dit in rechte lijnen, maar we kunnen eveneens een wolkeffect creëren met kalktechniek. De twee lagen werken onderling op elkaar in, waardoor je unieke kleurschakeringen krijgt.

Wenst u meer informatie of een prijsaanvraag voor uw project?

Wij komen graag bij u ter plaatse om samen uw plannen te overlopen. We overlopen de mogelijkheden aan de hand van uw specifieke wensen en verwachtingen. Stuur een bericht via de site of bel 050 400 488

Wat is leemverf?

Leemverf wordt gemaakt van leem en dit betreft een 100% natuurlijk product. Leem komt uit de aarde en is een grondsoort, die al duizenden jaren wordt gebruikt bij de bouw en schilderwerk van huizen en gebouwen. Het is een sterk, duurzaam en verantwoord materiaal om mee te werken en past dus ook in een bewust keuzepatroon.

Er bestaan verschillende soorten leemverf en leemstuc, in feite betreft het een verzamelnaam voor diverse producten die met dezelfde grondstof worden gemaakt.

Het is mogelijk een muur met leemverf glad te stuken, een kleurtje te geven maar ook structuur aan te brengen. En wist u dat leemverf in huis goed is voor zowel de luchtvochtigheid als de akoestiek? Met leemverf maakt u een goede keuze waar u alle kanten mee uit kunt.

Hoe werken wij?

  1. We zetten de ondergrond klaar volgens de regels van de kunst van het schilderwerk die moet worden uitgevoerd.
  2. Daarna brengen we een speciale primerlaag aan om de aanhechting te verzekeren.
  3. De eerste kalklaag wordt gezet met een grote, brede borstel om het streepeffect te zien.
  4. Als de eerste laag volledig is uitgedroogd, kunnen we met een tweede laag beginnen. De tweede laag zorgt ervoor dat we kleurschakeringen verkrijgen.

Waarom zit u goed bij ons?

U kan vertrouwen op onze jarenlange ervaring.Wij volgen continu opleidingen in nieuwe decoratietechnieken.U krijgt een gratis vakkundig kleuradvies.Wij zorgen voor een snelle service.

Vraag hier uw gratis prijsaanvraag voor kalktechniek of leemverf:

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]