Wilt u uw huis in een nieuw verfjasje steken? Schilderwerken zijn periodiek zeer belangrijk voor een nette, frisse en schone woning. Dit geldt overigens niet alleen voor uw binnenmuren, ook de gevel dient zeker van tijd tot tijd aangepakt te worden.

In dit artikel volgt een helder overzicht van schilderwerken in Ledegem die wij voor u kunnen uitvoeren.

Welke soorten schilderwerken in Ledegem voeren wij uit?

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke binnenschilderwerken en buitenklussen, zoals:

  • Schilderen van uw binnenmuren en plafond
  • Schilderen van kozijnen
  • Schilderen van deuren en vensters
  • Schilderen van uw gevel
  • Schilderen van een binnen- of buitentrap

Schilderwerken nodig? Contacteer Decorature voor advies of een gratis offerte

Binnenmuren- en plafondschilderwerken in Ledegem

Binnenmuren en plafonds worden over het algemeen met acrylaat- of latexverf geschilderd. Deze verfsoorten zijn beide op waterbasis en daardoor gemakkelijk te verdunnen.

U kunt er ook voor kiezen om een speciale decoratieve techniek op uw muur of plafond aan te laten brengen, dat geeft een creatiever resultaat dan normale schilderwerken. Ook heeft u de keuze uit vele uitstralingen, zoals structuurverf, stucco puro, kalktechniek en meer opties.

Een goede voorbereiding van het oppervlak is voor ons altijd het startpunt, zodat de verf uitstekend kan hechten tijdens en na de schilderwerken en u nog lang kunt genieten van een fraai oppervlak.

Schilderwerken voor binnenmuren en plafonds in een woning regio Ledegem.

Kozijnschilderwerken in Ledegem

Ook voor schilderwerken voor uw kozijnen zit u goed bij Decorature. We doen zowel kozijnen aan de binnenkant als aan de buitenkant van uw woning.

Wij raden aan het buitenschilderwerk van uw kozijnen eigenlijk één keer om de twee tot drie jaar te laten onderhouden. Die termijn kan variëren, afhankelijk van uw woonomgeving. Verschillende weersinvloeden kunnen snel zorgen voor barsten en afbladderende verf.

Vaak laten onze klanten de schilderwerken van de kozijnen combineren met gevelschilderwerken.

Kozijnen binnen kunnen veelal een stuk langer mee. Voor kozijnen gebruiken wij speciale verf die het materiaal van de kozijnen goed beschermt. Ook hier is een goede voorbereiding het halve werk, wij schuren de kozijnen netjes glad en maken alles goed schoon voordat de klus begint.

Schilderwerken in Ledegem van deuren en vensters

Deuren zijn met name onderhevig aan gebruikssporen. U gebruikt vrijwel elke deur in huis meermalen per dag en al gauw kunt u zien, dat er vuil zichtbaar is en verf doorzichtig wordt.

Voor deuren gebruiken wij over het algemeen dezelfde producten als voor kozijnen. Elke deur die door ons wordt geschilderd wordt geheel schoongemaakt, opgeschuurd en kant en klaar afgeleverd.

Gevelschilderwerken in Ledegem

Een gevel schilderen is echt een vak apart. Elke gevel in Ledegem wordt dagelijks blootgesteld aan een brede waaier van omstandigheden. Denk aan vuil, regen, wind, sneeuw, algen en mossen, om maar enkele factoren op te noemen.

Wij maken daarom elke gevel eerst grondig schoon met een methode die exact bij uw gevel past. Daarna kunnen wij uw gevel in elke gewenste kleur schilderen, ook met een eventuele structuur indien u dat wenst. Tegenwoordig is een gevel kaleien erg populair.

Trapschilderwerken in Ledegem

Een trap is in vele huizen een ware eyecatcher. Wanneer u binnenkomt in een gemiddelde woning, is dit dan ook het eerste dat u ziet. Natuurlijk kunnen wij ook uw trap voor u geheel renoveren en schilderen, zodat deze er weer mooi en proper bij staat.

Schilderwerken aan een trap regio Ledegem

Wilt u meer weten over onze expertise? Bel Decorature dan direct en wij vertellen u graag meer over onze uitgebreide diensten in Ledegem.

Wenst u meer informatie of een prijsaanvraag voor uw project?

Wij komen graag bij u ter plaatse om samen uw plannen te overlopen.
Stuur een bericht via de site of bel 050 400 488