Mijn crepi gevel wordt groen wat nu?

Een gevel die bezet is met crepi kan vervuild raken. De Belgische weersomstandigheden zijn nu niet echt optimaal. Door de overvloedige regenval kan al gauw mos en algen veroorzaken op je crepi.

Mijn crepi gevel wordt groen wat nu?

Heeft u een crepi gevel en is deze na een aantal jaartjes grauw en groen geworden? Maar is de crepi zelf nog intact en sterk? Dan zal het een beetje onnodig lijken om de crepi in het geheel te vervangen, alleen maar om de kleur op te frissen. Dit is overigens ook een beetje zonde voor uw portemonnee; want u maakt in feite onnodig hoge kosten.

Wat u dan kunt overwegen, is het schilderen van de crepi op uw gevel. Dit is namelijk gewoon mogelijk en bespaart u zowel tijd als geld. Ook als de crepi bijvoorbeeld vervaagd is door de zon, dan kan het schilderen van de gevel een geweldige oplossing zijn. In dit artikel geven wij u meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van het schilderen van crepi en waarom dit vaak een uitstekend plan is.

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak voor het schilderen van uw crepi gevel?

Wij komen graag bij u ter plaatse om samen uw plannen te overlopen. We overlopen de opties aan de hand van uw specifieke wensen en verwachtingen. Stuur een bericht via de site of bel 050 400 488

Hoe gaan wij te werk?

We analyseren ter plaatse de nodige werken om eventuele aandachtspunten te achterhalen.

Wanneer u crepi wilt schilderen, dan zult u allereerst de gehele gevel moeten inspecteren op eventuele problemen en beschadigingen.

Stap 1: wij plaatsen onze stelling.

Stap 2: vuil, mos en algen zullen eerst met een flinke schoonmaakbeurt verwijderd moeten worden.

Stap 3: Afplakken van de ramen en deuren

Stap 4: ontmossen 

Stap 5: fixeren

Stap 6: 2 lagen schilderen kleur naar keuze 

Hoeveel kost het schilderen van een crepi gevel?

Het schilderen van een gevel kost natuurlijk minder dan het aanbrengen van een nieuwe laag crepi. U kunt uit gaan van prijzen tussen de 25 en 50 euro per vierkante meter indien u een professional inhuurt.

Decorature maakt uw gevels weer mooi wit.

Waarom zit u goed bij ons?

U kan vertrouwen op onze jarenlange ervaring. Wij zorgen voor een snelle service. We bespreken uw wensen. We geven een deskundig kleuradvies, zodat we tot een mooi geheel komen.Onze werking zorgt ervoor dat de gevel geen kleurschakeringen heeft.

Wist je dat we door het gebruik van onze eigen stelling de kosten drukken? Zo hoef je geen huurkost voor een stelling te betalen.

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]