Werkwijze

In 6 stappen naar uw project

Offerte gewenst voor uw project?
+32 479 62 57 78
info@decorature.be

Stap 1: Kennismaking

In een eerste fase komen we bij u ter plaatse om samen uw plannen te overlopen. We overlopen de mogelijkheden aan de hand van uw specifieke wensen en verwachtingen. Hierbij kijken we verder dan de laatste trends, maar streven naar een unieke, originele aanpak, en houden hierbij ook rekening met de stijl van uw omgeving en interieur.

We maken opmetingen, analyseren de mogelijkheden en bekijken ook de bouwtechnische feiten. Aan de hand van onze kennis en ervaring geven wij u raad en advies, en beantwoorden we graag al uw vragen.

Iedere opdracht vraagt een eigen specifieke aanpak, de juiste dienstverlening en een goede planning. Alleen zo kan er een flexibele samenwerking ontstaan.

Stap 2: Offerte

In een volgende stap bezorgen wij u een offerte, die we zo transparant mogelijk maken, met een duidelijke beschrijving van de werkzaamheden,de materialen die gebruikt zullen worden, en een realistische termijn. Alleen zo kan u duidelijk vergelijken.

Wij houden in onze offerte ook rekening met voorbereidingswerken en andere technische aspecten om de opdracht correct en efficiënt uit te voeren.

Wij doen wat we beloven!

Stap 3: Voorbereiding werken

Bent u akkoord met de offerte, dan starten we met het opstellen van een gedetailleerd uitvoeringsplan. Hierbij houden we rekening met elk detail, en dit zowel bij grote als kleine projecten.

In samenspraak met onze contactpersonen van de groothandel en fabrikanten kiezen we de beste grondstoffen voor uw project.

Stap 4: Uitvoering

Kwaliteit komt nooit toevallig. Wij streven bij de uitvoering van onze opdrachten voor zorg voor kwaliteiten een onberispelijke afwerking. Wij kiezen steeds voor de beste materialen en letten nauwkeurig op de correcte uitvoering. Wij werken enkel met gepassioneerde vakmensen die met volle goesting het beste van zichzelf geven.

Elke avond wordt de werf proper en netjes achtergelaten. We doen er alles aan om uw woning weer deels operationeel te krijgen, zodat u kan genieten van uw comfort.

Stap 5: Oplevering

Aan het einde van de werkzaamheden controleren we samen met u de uitgevoerde werken, met een kritisch oog voor detail. Zo kan u beoordelen of het resultaat overeenstemt met uw verwachtingen.

Heeft u nog opmerkingen? Wij stoppen pas met werken als het probleem van de baan is.

Stap 6: Garantie

Ongeacht het probleem dat u wil aankaarten na het afsluiten van de werken, binnen welke termijn ook, wij nemen onze verantwoordelijkheid op en willen op een constructieve manier samenwerken tot de perfecte oplossing.

Wenst u meer informatie of een prijsaanvraag voor uw project?

Wij komen graag bij u ter plaatse om samen uw plannen te overlopen. We overlopen de mogelijkheden aan de hand van uw specifieke wensen en verwachtingen. Stuur een bericht via de site of bel 050 400 488