Houten wandbekleding in Brugge

Wilt u een kamer in uw woning een geheel eigentijdse uitstraling geven? Of misschien de ontvangstruimte van uw bedrijf voorzien van een beetje extra flair? Dan is houten wandbekleding een fantastische en duurzame keuze. Houten wandbekleding kan ook bij u in Brugge door ons worden geplaatst, in een brede verscheidenheid aan kleuren en stijlen.

Houten wandbekleding zorgt voor een luxe en bijzondere sfeer. De houten panelen kunnen vrijwel op elke denkbare muur worden geplaatst, zowel in private als zakelijke gebouwen. De eerder genoemde ontvangstruimte dus, maar ook kantoren, woonkamers, slaapkamers, badkamers en keukens. Vooral voor horeca-panden kan houten wandbekleding een enorm verschil maken in ambiance en setting.

In dit artikel vindt u meer over wat wij met Decorature voor u kunnen betekenen op het gebied van houten wandbekleding in Brugge.

Houten wandbekleding is een perfect alternatief voor verf

Wanneer u een ruimte wilt renoveren, dan is schilderen doorgaans de eerste keuze die in u opkomt. Maar het is natuurlijk een heel klassieke keuze. Daardoor winnen wand- en gevelbekledingen steeds meer aan populariteit, omdat het een uniek en origineel product betreft.

Bovendien brengt u met wandbekleding in het algemeen alvast wat contrast aan in een ruimte. Dat zorgt ervoor dat u ook wat minder naar bijkomende decoratiestukken en accessoires hoeft te gaan zoeken.

Houten wandbekleding leefruimte
Houten wandbekleding in een moderne leefruimte in regio Brugge

Aannemer nodig voor houten wandbekleding in Brugge? Contacteer Decorature voor advies of een gratis offerte

Verbeter de akoestiek in de ruimte

Naast het overduidelijke esthetisch fraaie aspect, heeft houten wandbekleding ook praktische voordelen. Zo kunnen harde oppervlakken zoals stenen muren en vloeren en tegels een ruimte erg hol doen klinken. Houten wandbekleding verbetert direct de akoestiek in elke ruimte, omdat het weerkaatste geluid veel zachter klinkt. Dat geeft een ruimte een veel warmere sfeer.

Houten wandbekleding horeca
Houten bekleding op een wand van een horecapand in regio Brugge

Houten wandpanelen zijn vlot te plaatsen in Brugge

De plaatsing van wandpanelen gaat doorgaans erg vlot op de meeste muren en ze blijven ook makkelijk “hangen”. De panelen worden in zogeheten ‘slates’ geleverd, die voorzien zijn van een interlocksysteem. Met dit systeem kunnen we de panelen bijna naadloos aan elkaar “klikken” en op de wand plaatsen. Wij garanderen u uiteraard een perfect en egaal resultaat vanuit onze ervaring als vakmannen.

Wood for Walls: unieke en stijlvolle wandbekleding

Een prominent bedrijf dat innovatieve houten wandbekleding maakt, is Wood for Walls. Het concept is bedacht door interieurdesigner Willem Deketelaere. Sinds 2016 is zijn product op de markt en wij zijn met hem samen gaan werken vanwege de hoge kwaliteit en bijzondere high-end uitstraling van dit product.

Het mooie aan Wood for Walls is, dat al het hout voor de panelen letterlijk uit gerecycleerd hout bestaat. Er wordt dus geen enkele boom gekapt voor die schitterende nieuwe muur in uw woning of bedrijf. Waar komt het dan wel vandaan? Hoofdzakelijk van de afbraak van houten panden of hutten en van meubelmakerijen.

Houten wandbekleding voor uw woning of bedrijf in Brugge?

Wilt u een ruimte in Brugge een geheel nieuwe uitstraling geven? En wilt u dit het liefst op een duurzame manier en kwalitatieve manier? Dan zijn houten wandpanelen in Brugge een uitstekende keuze om dit te bereiken.

Wilt u graag meer informatie over dit concept? Neem dan direct contact op met het team van Decorature. Wij staan u graag te woord voor al uw vragen.

Op zoek naar houten wandpanelen in Brugge?

Wij komen graag bij u ter plaatse om samen uw plannen te overlopen.

Stuur een bericht via de site of bel 050 400 488