Gordijnadvies aan huis

Gordijnen op maat zijn een belangrijk onderdeel van je woning en bepalen grotendeels de globale stijl van je interieur. Het is niet makkelijk om de juiste gordijnen uit te kiezen die perfect passen bij jouw stijl. Hoe kan je ervoor zorgen dat je zéker weet dat gordijnen volledig in jouw interieur zullen passen? Met gordijnadvies aan huis! 

Gordijnen: honderden mogelijkheden

Gordijnen op maat laten maken voor je woning is niet evident: er bestaan enorm veel opties die elk nog eens over verschillende varianten beschikken. Hieronder enkele van de meest populaire soorten die uit ons gordijnadvies aan huis voortkomen.

of bel ons: 0479 62 57 78

1. Rolgordijnen 

Met een rolgordijn kan je makkelijk een raam bedekken en daarmee zonlicht tegenhouden. Deze gordijnen zijn gemaakt van textiel, bewerkt met een speciale coating. Deze zijn te verkrijgen in verschillende soorten textiel stof: transparant, half transparant en verduisterend. Deze kunnen ook elektrisch bediend worden, indien gewenst. Wil je gaan voor een strakke, moderne uitstraling? Dan zijn rolgordijnen een goede optie! 

rolgordijnen
Rolgordijnen zijn relatief snel geplaatst en nemen weinig ruimte in bij het raam.

2. Overgordijnen

Deze gordijnen zijn alom bekend en zorgen voor die warme, huiselijke uitstraling. Het aanbod aan stoffen en kleuren is eindeloos. Bovendien hebben deze soort gordijnen een akoestisch dempend effect, wat het geluid in de ruimte in kwestie aangenamer maakt. Deze gordijnen bestaan eveneens in transparant, half transparant of verduisterend. 

raamdecoratie
Overgordijnen, de grootste klassieker bij raamdecoratie

3. Jaloezieën of shutters

Jaloezieën of shutters op maat zijn meestal gemaakt uit hout of aluminium en kunnen op verschillende standen gezet worden. Op die manier kan je iets meer of minder zonlicht in de ruimte doorlaten. Deze kunnen eveneens elektrisch bediend worden. Jaloezieën hebben vaak een moderne look terwijl je met shutters doorgaans wat traditioneler kan gaan. 

shutters
Shutters zijn aan een terugkeer bezig in veel woningen die graag een authentiek karakter willen behouden.

Gordijnadvies aan huis door een interieurstylist(e)

Heb je al veel rondgekeken, maar zie je de bomen door het bos niet meer? Dan kunnen de experts van Decorature je zeker en vast verder helpen. Stijladvies aan huis is de ideale oplossing bij keuzestress: de interieurstylist(e) kan direct jouw interieur opnemen en verschillende voorstellen doen.

Wij komen graag bij je langs om de luisteren naar jouw noden en wensen en de opties op basis van die wensen te overlopen. We scannen ook de ruimte en nemen jouw stijl mee in rekening. Samen zorgen we ervoor dat jouw gordijnen helemaal in lijn zijn met je huidige interieur.
 
Wil je graag vrijblijvend advies of wil je dat we eens langskomen voor een verkennend gesprek? Contacteer ons nu of maak een afspraak!

Meer info of een afspraak maken?

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]