Voor architecten

Solide samenwerking tussen aannemer en architect

In veel gevallen is het een meerwaarde als architecten en aannemers voor schilder- en decoratiewerken de handen in elkaar slaan. Het is een verrijking voor onszelf, maar vooral voor de klanten waarvoor we dit in eerste instantie doen. Het is dan ook belangrijk om als aannemer en architect een solide relatie met elkaar op te bouwen, en op die manier vertrouwen bij onze klanten te scheppen.

Begrip voor elkaars vakgebied

Een vlotte samenwerking komt alleen tot stand wanneer er goede afspraken worden gemaakt. Schilder- en decoratiewerken en (interieur)architectuur zijn twee aparte vakken. Bij Decorature begrijpen we dit als geen ander.

Als aannemer vinden we een correcte en positieve houding ten opzichte van elkaar belangrijk. Dit houdt in dat er wederzijds respect is voor elkaars planning en expertise. Uiteraard vinden we het fijn als er een mooie coherentie is tussen onze vakgebieden, zonder in elkanders vaarwater te zitten.

We kunnen ongetwijfeld van elkaar leren en samen zoeken naar gepaste oplossingen voor de klant. Samen zijn we een team en dit moeten we ook uitstralen. Bij een slechte verstandhouding tussen interieurarchitect en aannemer voelt de klant zich namelijk ook niet goed.

Transparant voor een tevreden klant

Als aannemer staan wij erop dat we kwalitatief werk leveren en dat we transparant zijn in onze offertes. Een tevreden klant kan namelijk voor zoveel extra klanten zorgen! Wij houden zelf niet van praatjesmakers, dus houden we alles steeds oprecht en to the point. Eerlijk duurt het langst.

We staan er ook steeds voor open om op voorhand een eerste verkennend gesprek bij de klant te houden, samen met de interieurarchitect. Bij aanvang voel je al snel wanneer er een klik is. Die klik kan het begin zijn van een mooie samenwerking!

Wenst u meer informatie of een prijsaanvraag voor uw project?

Wij komen graag bij u ter plaatse om samen uw plannen te overlopen. We overlopen de mogelijkheden aan de hand van uw specifieke wensen en verwachtingen. Stuur een bericht via de site of bel 0479 67 52 78