Voor architecten

Solide samenwerking tussen aannemer en architect

Offerte gewenst voor uw project?
+32 479 62 57 78
info@decorature.be

In veel gevallen is het een meerwaarde als (interieur)architecten en aannemers voor schilder- en decoratiewerken de handen in elkaar slaan. Het is een verrijking voor onszelf, maar vooral voor de klanten waarvoor we dit in eerste instantie doen.
Wij vinden het dan ook belangrijk om als aannemer een solide relatie met u als architect op te bouwen, en op die manier het vertrouwen bij onze klanten te winnen.

Begrip voor elkaars vakgebied

Een vlotte samenwerking komt volgens ons vooral tot stand wanneer er goede afspraken worden gemaakt. Schilder- en decoratiewerken en (interieur)architectuur zijn twee aparte vakken. Bij Decorature begrijpen we dat als geen ander.

Als aannemer vinden we een correcte en positieve houding ten opzichte van elkaar belangrijk. Dat houdt bijvoorbeeld in dat we steeds wederzijds respect hebben voor elkaars planning en expertise. Uiteraard vinden we het fijn als er een mooie coherentie is tussen onze vakgebieden, het is niet de bedoeling om in elkanders vaarwater te zitten.

We kunnen ongetwijfeld van elkaar leren en samen zoeken naar gepaste oplossingen voor de klant. Samen vormen we een team en dat moeten we ook uitstralen. Bij een goede verstandhouding tussen interieurarchitect en binnenhuisschilder voelt de klant zich namelijk ook goed.

Transparant voor een tevreden klant

Als aannemer staan wij erop dat we kwalitatief werk leveren en dat we transparant zijn in onze offertes. Een tevreden klant kan namelijk voor zoveel extra klanten zorgen! Wij houden zelf niet van praatjesmakers, dus houden we ook zelf alles steeds oprecht en to-the-point. Eerlijk duurt het langst.

We staan er ook steeds voor open om op voorhand een eerste verkennend gesprek bij de klant te houden, samen met u als interieurarchitect. Bij aanvang voel je al snel wanneer er een klik is. Die klik kan het begin zijn van een mooie samenwerking!

Wenst u meer informatie of een prijsaanvraag voor uw project?

Wij komen graag bij u ter plaatse om samen uw plannen te overlopen. We overlopen de mogelijkheden aan de hand van uw specifieke wensen en verwachtingen. Stuur een bericht via de site of bel 050 400 488