Jaloezieën op maat nodig in Knesselare?

Jaloezieën op maat zijn tegenwoordig een populaire keuze voor raambekleding. Ook in regio Knesselare. We zien ze zowel terug in nieuwbouwwoningen als bij renovatieprojecten. Wij maken je graag even wegwijs in de troeven van jaloezieën op maat. Ben je nog op zoek naar een expert voor jouw raamdecoratie? Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden.

zwarte jaloezieën 3

De voordelen van jaloezieën op maat

De populariteit van jaloezieën, ook in Knesselare, komt natuurlijk niet uit het niets. We zetten even een aantal belangrijke troeven van shutters bij elkaar.

Om te beginnen geven ze je interieur een stijlvolle upgrade. Of je nu kiest voor lichtere kleuren, dan wel voor zwarte jaloezieën. Je kan altijd spelen met ofwel de kleuren van de muren, de raamkaders of de lichtinval in de betreffende woonruimte.

Je kan een interieur hiermee dus een specifieke uitstraling geven.  meer karakter te geven. Witte muren en zwarte jaloezieën zijn bijvoorbeeld een perfecte combinatie. Jaloezieën kaderen ook effectief je ramen en beïnvloeden het lichtspel in de woning. Dat heb je eigenlijk minder bij klassieke gordijnen die eerder worden afgestemd op de rest van het interieur.

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak voor uw raambekleding?

Wij komen graag bij u ter plaatse om samen uw plannen te overlopen. We overlopen de opties aan de hand van uw specifieke wensen en verwachtingen. Stuur een bericht via de site of bel 050 400 488

Lichtinval regelen

Met jaloezieën of shutters op maat kan je ook bepalen hoeveel licht je laat doorgaan in de woning. Met gordijnen is het in die zin veel meer alles of niets. Ofwel laat je het licht volop binnen, ofwel verduister je de ruimte. Met jaloezieën kan je je woning in regio Knesselare lichter of donkerder maken naarmate de zon feller schijnt.

shutters zwart

Voor elk interieur een optie

Met jaloezieën kan je de stijl van je woning in regio Knesselare uitstekend complementeren. Het maakt niet uit of je een landelijk, modern of industrieel interieur hebt. Jaloezieën zijn wat ons betreft een van de beste vormen van raamdecoratie in tal van woningen.

De veelzijdigheid in jaloezieën zorgt ervoor dat je een strakke dan wel meer elegante afwerking kan voorzien. Het kan modern, het kan authentiek en warm, maar net zo goed ook contrasterend of perfect complementair.

Wat met onderhoud van jaloezieën?

Gordijnen moet je af en toe afnemen en in de was steken of laten reinigen om ze weer schoon te krijgen. Bij jaloezieën heb je die achterloop niet. Het volstaat om ze af en toe eens af te stoffen of eens met de vod eroverheen te gaan om ze netjes te houden. Qua onderhoud valt dat dus goed mee.

 

zwarte jaloezie

Wat is het verschil tussen jaloezieën en shutters?

De twee worden dikwijls als synoniemen genoemd, maar er zijn toch wat genuanceerde verschillen te noemen. Visueel lijken ze best wel op elkaar, maar het systeem is iets anders.

Jaloezieën werken door middel van een koord die je kan optrekken of neerhalen om de lamellen te openen en te sluiten. Shutters zijn in feite luiken met panelen die aan de binnenkant van de ramen komen, waarop dan weer verstelbare lamellen staan die je met een stok moet openen en sluiten.

Shutters kan je in principe op alle soorten ramen toepassen, dus bijvoorbeeld ook op een schuin dakvenster of een draakiepraam. Bij jaloezieën heb je veelal een loodrecht verticaal raam nodig, al zijn er ook systemen voor schuin geplaatste ramen.

Decorature: voor jouw jaloezieën op maat in Knesselare

Ben je overtuigd en wil je graag jaloezieën op maat in je interieur? Een uitstekende keuze! Je kan bij ons terecht voor horizontale of verticale jaloezieën. Toch liever overgordijnen, rolgordijnen of nog een andere soort raamdecoratie? Ook dat kan! Het is belangrijk om de gordijnen op maat te laten maken.

Daar kunnen we je bij Decorature bij helpen. Er bestaat een oplossing op maat voor elk interieur, elke stijl en elk budget. Contacteer ons en we overlopen de mogelijkheden met je.

Interesse? Contacteer ons en maak vrijblijvend een afspraak.

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]