Houten lamellen op maat? Tips en info

Wil je graag een unieke, warme uitstraling geven aan je raamdecoratie? Houten lamellen passen bij veel verschillende woonstijlen en maken geven je woning direct een erg warme en huiselijke sfeer. Bovendien maken we ze voor jou op maat.

Houten lamellen: warm en huiselijk

Lamellen uit hout is iets wat niet erg veel mensen overwegen.  Toch zijn hout lamellen absoluut het overwegen waard: het geeft je huis een speciale, unieke look die niet veel andere mensen hebben én het past nog eens bij bijna alle interieuren. Bovendien zorgt het voor een warme en huiselijk sfeer. 

of bel ons: 0479 62 57 78

Houten lamellen naar jouw wensen

Kies de kleur

Houten lamellen kan je bestellen in énorm veel kleuren. Via kleurstalen kan je thuis rustig beslissen welke kleur het beste past in jouw interieur.

raamdecoratie

Brede of smalle lamellen

Je kan gaan voor standaardmaten, maar kan bij Decorature ook terecht voor lamellen op maat. Wil je liever heel smalle of juist heel brede lamellen? Dan maken we deze voor jou op maat! Jij vraagt, wij gaan aan de slag. Brede lamellen geven je woning een robuustere, stoerdere uitstraling terwijl smalle lamellen juist zeer verfijnd laat uitblinken. 

Ladderkoorden of -banden

Ook is er keuze tussen ofwel ladderkoorden, ofwel ladderbanden. Deze kan je ook laten personaliseren in grootte en kleur. Het grote verschil tussen beiden: houten lamellen ladderbanden zorgen voor meer verduistering dan die met ladderkoorden.

raambekleding interieur

Hoeveel licht laat je binnen? 

Ook een belangrijke vraag die je jezelf moet stellen tijdens het zoeken naar de ideale raamdecoratie: hoeveel licht wil ik doorlaten in de ruimte?

  • Wil je er graag voor zorgen dat de ruimte volledig verduisterd kan worden? Dan is dat perfect mogelijk met houten lamellen. Dit soort lamellen wordt meestal gekozen als raamdecoratie in de slaapkamer.
  • Vind je het gezelliger als er telkens wat licht binnen kan? Dan kan je natuurlijk spelen met de lichtopeningen en de standen van de houten lamellen. In beide scenario’s kan je er dus zeker mee verder.

Een waardig alternatief: shutters

Shutters op maat zijn een populair alternatief voor wie uiteindelijk toch geen lamellen kiest voor de ramen. Ze kunnen uit hout of aluminium worden gemaakt en doen het tegenwoordig goed in zowel klassieke als moderne interieurs.

Bovendien kan je shutters in verschillende standen zetten, zo kan je de ruimte compleet verduisteren of het licht nog deels binnenlaten.

shutters

Decorature maakt houten lamellen op maat

Heb je een bepaalde stijl, grootte of kleur in gedachten en vind je jouw ding niet tussen de standaardmaten? Decorature luistert naar jouw noden en wensen en maakt deze voor jou speciaal op maat.

Onze interieurspecialisten komen graag bij je langs om de ruimte te analyseren en de mogelijkheden met jou te bespreken. Vervolgens stellen we een plan van aanpak samen en gaan we zo snel mogelijk aan de slag.
 
Wil je graag vrijblijvend advies of wil je dat we eens langskomen voor een verkennend gesprek? Contacteer ons nu of maak een afspraak!

Meer info of een afspraak maken?

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]