Vlinderjaloezieën op maat? Wat zijn de mogelijkheden?

Vlinderjaloezieën zijn jaloezieën met dubbele lamellen. Opgetrokken zien ze eruit als gewone shutters, maar wanneer je ze neerlaat, zie je de lamellen openvouwen. Vlinderjaloezieën verduisteren behoorlijk goed en zien er bijzonder stijlvol uit.

Op zoek naar raamdecoratie voor je woning en benieuwd naar de mogelijkheden van vlinderjaloezieën? We vertellen je er hieronder alles over.

Wat zijn vlinderjaloezieën precies?

Vlinderjaloezieën zijn een soort van jaloezieën. De naam legt perfect uit waarin de vlinderjaloezieën verschillen van gewone shutters. Vlinderjaloezieën bestaan niet uit één reeks lamellen, maar wel uit een serie van dubbel gevouwen lamellen. Wanneer je de vlinderjaloezieën uitvouwt, vouwen ook de dubbele jaloezieën uit, zoals de vleugels van een vlinder.

zwarte jaloezieën 3

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak voor uw raambekleding?

Wij komen graag bij u ter plaatse om samen uw plannen te overlopen. We overlopen de opties aan de hand van uw specifieke wensen en verwachtingen. Stuur een bericht via de site of bel 050 400 488

Wanneer de vlinderjaloezieën helemaal uitgevouwen zijn, komen de uiteindes van de lamellen met elkaar in contact. Dat is meteen ook het voordeel van de vlinderjaloezieën: ze sluiten perfect aan en laten geen ruimte voor stroken doorsijpelend licht. Je opent en sluit de vlinderjaloezieën met een trekkoord, net zoals bij gewone jaloezieën. Dat gaat makkelijk en snel.

Vlinderjaloezieën die opgevouwen zijn, zien eruit als gewone jaloezieën. Ideaal voor wie op zoek is naar raamdecoratie voor moderne interieurs.

zwarte jaloezie

Wat zijn de mogelijkheden met vlinderjaloezieën?

Vlinderjaloezieën in alle kleuren

Hoe de vlinderjaloezieën eruit zien, kies je natuurlijk helemaal zelf. De kleur bijvoorbeeld. Het populairst zijn de verschillende tinten wit en zwart. Witte vlinderjaloezieën gaan op in het interieur en zorgen ervoor dat de aandacht vooral gaat naar wat zich buiten achter het raam afspeelt. Zwarte jaloezieën zijn daarentegen prominent aanwezig in het interieur. Ze vormen een verlengstuk van de interieurstijl en zijn tegelijkertijd nuttig én stijlvol.

De breedte van de lamellen

Ook de breedte van de lamellen kan je kiezen. Wil je afwijken van de standaardmaat, om welke reden dan ook, dan kan dat. Hoe breder de lamellen, hoe groter de afstand tussen de lamellen eenmaal de vlinderjaloezieën opgevouwen zijn.

Slimme vlinderjaloezieën

Je hoeft de vlinderjaloezieën bovendien niet handmatig te bedienen met het trekkoordje. Wie dat wenst, kan de raamdecoratie volledig laten automatiseren. Zo open en sluit je de vlinderjaloezieën met een simpele druk op de knop. Of met een stemcommando. Contacteer ons gerust om te vragen naar de mogelijkheden.

shutters zwart

Waarom vlinderjaloezieën op maat laten maken?

Zoals bij elke vorm van raamdecoratie geldt ook hier dat vlinderjaloezieën op maat gemaakt worden. Het is ontzettend belangrijk dat vlinderjaloezieën goed aansluiten. Niet alleen voor het oog, maar ook zodat de jaloezieën goed verduisteren. Zo voorkom je vervelende lichtkieren.

Decorature maakt vlinderjaloezieën op maat

Bij Decorature kan je terecht voor kwalitatieve vlinderjaloezieën. We maken al onze gordijnen volledig op maat, zo bekom je altijd een optimaal resultaat. Ook voor overgordijnen, lamellen, shutters, of rolgordijnen kan je bij ons terecht.

Vlinderjaloezieën worden bij ons op maat gemaakt, in verschillende materialen en kleuren. Contacteer ons voor vrijblijvend advies over vlinderjaloezieën. Onze interieurexperten overlopen graag de mogelijkheden.

Interesse? Contacteer ons en maak vrijblijvend een afspraak.

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]